Vatandaşları evlerine güvenli şekilde ulaştıran UlaşımPark, 2018’in bitmesine günler kala 41 Milyon’dan fazla yolcu taşıyarak rekor kırdı. 
2015 yılında kurulan ve Kocaeli’nin tüm ilçelerinde toplu taşıma hizmeti veren UlaşımPark A.Ş., vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UlaşımPark otobüsleri, kurulduğu günden bugüne kadar 41 Milyon’dan fazla yolcu taşıyarak kırılması zor bir rekora ulaştı. 86 farklı hatta 336 otobüsle vatandaşlara hizmet veren UlaşımPark, Kocaeli’nin tüm ilçelerine ulaşmayı başardı.
ULAŞIMPARK İLE HER YERE ULAŞIN
1 ayda 2 milyon 165 bin yolcu ve 2015’den bu yana da toplamda 41 Milyon yolcu taşıyan UlaşımPark, Kocaeli’de tercih edilen toplu taşıma aracı haline geldi. Kocaeli’de toplu taşıma hizmeti denince ilk akla gelen UlaşımPark, başladığı günden bugüne günlük ortalama 73 bin 641 km yol yaparak toplamda 54 milyon 931 bin 641 kilometre yol kat etti.
MİSAFİR ODAKLI HİZMET
UlaşımPark, Eylül 2015’den bu yana araçlarında birçok farklı toplumsal konularda göstermiş olduğu üstün başarı ve gayretlerden dolayı ödül almış sürücü personelleriyle Kocaeli halkına toplu taşıma hizmeti veriyor. Misafir odaklı hizmet anlayışı ile çıktıkları bu yolda vatandaşların sevgi ve saygısını kazanan UlaşımPark, halkın tercih ettiği bir kurum haline geldi.
HER GÜN DETAYLI TEMİZLİK
‘’Misafir Odaklı Hizmet’’ anlayışını slogan haline getiren UlaşımPark, vatandaşların temiz ve hijyenik bir yolculuk yapmaları için sefere çıkan araçların tamamını her gün temizlik ekipleri tarafından detaylı olarak temizletiyor. Temizlikte özellikle yolcuların rahatsız olmaması için kimyasal bileşeni kokusuz olan temizlik maddeleri kullanılıyor.