AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan’ın yerine aday gösterilen Servat Günay, ilçenin yeni başkanı oldu.

 Çayırova Teşkilatı’nın 6. Olağan kongresinde divan başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkanı Halit Çokan, divan üyeliklerini Mehmet Fatih İşlek, Şahin Çat, Murat Fidan ve Seyhan Dünmez yaptı. Kongreye Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, İl Koordinatörü Rize eski Milletvekili Hikmet Ayar, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Belediye Başkan Vekili yaşar Çakmak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Çayırova Beleidye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Muzaffer Bıyık, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, önceki Dönem İlçe Başkanı Ekrem Karahan, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe gençlik kolları başkanı ve partililerin yanı sıra CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, MHP İlçe Başkan Vekili Ahmet Durak katıldı. Pandemi kurallarına uygun Kongrede 400 delege 30 ilçe yönetim kurul üyesi ile birlikte 36 il delegesi seçildi.

 

‘HOŞ BİR SEDA BIRAKTIK’

Mevcut İlçe Başkanı Ekrem Karahan açılış konuşmasını yaparken “Görev aldığımız günden bu güne partimizin ilkelerine bağlı siyasete yapmaya birliğimiz ve beraberliğimizi güçlendirmek ve milletimizin gönlümne girmeye çalıştık. Partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırmak için çaba harcadık. Yerel seçimlerde gayret ve tevazuyu ön planda tutarak yüksek bir oy oranı yakaladık. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Fikri Işık’a ilçe ve belediye başkanımıza, kadın kolları gençlik kolarımıza ve mahalle yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Makamlar geçicidir önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Hakkınızı hela edin” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

 ‘GÜÇLÜ TEŞKİLAT GÜÇLÜ MİLLET’

Karahan’ın ardından konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Partimizde kongreler adete düğün ve bayram havasında gücümüze güç kattığımız süreçler olarak yaşanıyor. Güçlü teşkilat güçlü belediye güçlü belediye güçlü şehir ve millet demektir. Güçlü millet demek güçlü lider ve güçlü hükümet demektir. Bunlar olunca uluslararası sahalarda hakkımız olan alanlarda petrol ve doğalgaz arıyoruz. Vatandaşımızın her türlü talebini anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Yerine getiremediklerimizi hoş bir dille anlatıyoruz.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

‘KAMU KURUMLARINDA HOR GÖRÜLDÜLER’

Sözlerini sürdüren Başkan Çiftçi, “AK Parti hükümetinden önce vatandaşlarımız kamu kurumlarına gitmeye çekiniyordu. Çünkü hor görülüp azarlanıyorlardı. Ama bugün rabbime hamdolsun artık milletimizin devletimizin devlet milletin oldu ve daha güçlü ve huzurlu bir Türkiye’de vatandaşımız yarışıyor hale geldi. Önümüzdeki yıl il aylarda ilçemizin ihtiyacı olan yatırımları hayat geçireceğiz inşallah. Önceki dönem başkanımız Ekrem Karahan’a teşekkür ediyor yeni başkanımız Servet Günay’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

HAYKIRARAK KONUŞTU

Konuşmasını oldukça yüksek sesle yapan Milletvekili Cemil Yaman ise “AK Parti gücünü bu aziz milletten alan derdi millet olan bir liderin kurduğu ve bu yolda mücadele eden bir siyasi partidir. AK Parti’yi yalnız bir parti olarak gören yanılgı içindedir AK Parti medeniyetimizin 21. yüzyıldaki temsilcisidir. AK Parti devasa bir çınar ağacıdır. AK Partililerde mevkilerin ve makamların hiçbir önemi yoktur. Eğer gerçekten normal bir dava olsaydı ilçe başkanlarımız hüzünlenirdi. Eski ilçe başkanımız ‘Ben bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim’ ifadelerini kullandı.

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

‘SAFLARI SIKLAŞTIRALIM’

Milletvekili Yaman, “Sözüm ona dünya büyük. Onlar kendi yaşlılarına sahip çıkmazken biz kendi vatandaşlarımızı ülkeye getirip tedavi ettirdik. Her açıdan Türkiye’yi büyüttük. Üniversitelerde başörtülü kardeşlerimiz okutulmuyordu. Boşnakça Kürtçe gibi dillerin konuşulması yasaktı bunları özgürleştirdik. Her açıdan daha da büyüyeceğiz. Aman ha saflar sıklaştıralım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Hedef tahtasına koyanlar aslında bu milleti hedef tahtasına koyuyor. Gücümüzü aziz milletten alıyoruz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve takım elbise

 ÇAYIROVA İLÇE TEŞKİLATI’NIN YENİ YÖNETİMİ

Başkan: Servet Günay

Yönetim Kurulu: Paşa Ali Elmalı, Bünyamin Laçin, Vahit Terzi, Ali Osman Tefil, Salih Ayık, Fikriye Çelik, Hasan Bayraktar, Mehmet Toprak, İsmail Bahadır, Zafer Uygun, İsmail Bahadır Büyükkeleş, İsrafil Kambul, Nizamettin Günay, Ayşegül Özdemir, Alim Baş, Zerrin Çiçek, Enes Yılmaz, Selim Ekinci, Şevket Külte, Ramazan Kısa, Murat Küçük, Mehmet Bayındır, İlyas Kadik, Ferhat Karabulut, Erdemir Boy, Hayati Sevindik, Esra Ekinci, Saim Sönmez, Aysel Keskin, Hümeyra Demir.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

İL KONGRE DELEGELERİ:

Servet Günay, Bünyamin Çiftçi, Ekrem Karahan, Nazmi Özmen, Yusuf Turan, Cemalettin Kaflı, Yaşar Alkan, Ziyaettin Akbaş, Mecit Uygun, Ahmet Hamsici, Seyhan Dünmez, Burak Fidan, Savaş Özdemir, Orhan Keskin, Sadettin Arıkboğa, İsmail Ballı, İdris Demir, Nizamettin Günay, Hamdi Yeşilkaya, Mahmut Çelik, Vahdet Kılıç, Mustafa Usta, Zekeriya Keskinoğlu, Dursun Uzun, Cemalettin Balcı, İlyas Özdemir, Sefer Yılmaz, Mustafa Necati Kaya, Kenan Öztürk, Aşkın Duman, Hayrettin Yıldırımtepe, Nurettin Öztürk, Recep Akıllı, Muammer Şahin, Zafer Kılıç.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise