AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları geçtiğimiz yıl da yaptıkları “Yetim Çocukları Giydirme” projesini bu yıl da gerçekleştirerek 41 çocuğu sevindirdi. İlçe genelinde bulunan 41 yetim ve öksüz çocuğu giydirerek, 200 ihtiyaç sahibi aileye de kumanya yardımında bulunan AK Gençler Ramazan Bayramı’nda çocukların ve ailelerin yüzlerini güldürdü. 

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Ramazan Bayramında İlçe Genelinde örnek bir davranışa imza atarak 41 ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuğa kıyafet yardımı yaparak, 200 ihtiyaç sahibi aileye de kumanya yardımında bulundu. AK Gençlerin kendi aralarında başlattığı bu kampanya aileler ve çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.

BU BAYRAM DA YÜZLERİ GÜLDÜ

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler yaptığı açıklama da "Geçtiğimiz yıl yönetim kurulu üyelerimizle başlatmış olduğumuz, yetim ve öksüz çocuklarımızı giydirme projemizi bu sene de gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu bayram da hem onlar sevindi hem de biz ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görerek bayrama mutlu girdik. Gençlere ve çocuklarımıza yönelik birçok etkinlik yapıyoruz. Yapmaya da devam ediyoruz. Elimizden geldiğince her gencimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz." Dedi.

200 AİLEYE KUMANYA YARDIMI YAPTIK

Güler, bu bayramda da çocuklarımızı giydirmenin yanı sıra 200 ihtiyaç sahibi ailelerimize kumanya dağıtımı yaptık. Bu projeyle toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini kazandırmayı hedeflediklerini belirten Güler, "Kardeşi aç iken tok yatan bizden değildir" ilkesi çerçevesinde paylaşmanın ve bereketin ayı olan Ramazanı ve Ramazan Bayramını en güzel şekilde yaşamaya çalıştıklarını ifade  etti.

GÜLER EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Güler, “Bu güzel organizasyonda emeği ve katkısı olan hayırsever ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, maddi katkı sunan kardeşlerimize, bu hayırlı işi yöneten herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.