~~
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş Akçaray tramvay hattında görev yapan vatmanlardan ayın sürücüleri seçildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş, sürücü personellerini motive etmek amacıyla bir uygulama daha gerçekleştirdi. UlaşımPark A.Ş Akçaray tramvaylarında görev yapan vatmanlardan ayın sürücüsünü belirledi. Tramvay içindeki ekranda isimleri görülen vatmanların davranışları vatandaşlar tarafından mail yoluyla UlaşımPark A.Ş’ye ulaştı. UlaşımPark A.Ş yönetiminin de kriterlerinden geçerek ayın sürücü olan vatmanlar plaket ve hediye ile ödüllendirildi.
TRAMVAYDA İLK AYIN SÜRÜCÜ PERSONELİ ÖDÜLÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve UlaşımPark A.Ş. tarafından işletilen Akçaray 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren tüm Kocaeli halkının hizmetine sunuldu. Herkes tarafından severek kullanılan ve Kocaeli’nin artık simgesi haline gelen Akçaray’ın mavi apoletli vatmanlarından ilk ödülü almayı hak eden Serkan Tıknaz isimli personel “Ayın Sürücü Personeli” seçildi. İlk ödülü alan vatman, Kocaeli’ye hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını, işini severek yaptığını ve bu ödüle layık görüldüğü için vatandaşlara ve UlaşımPark A.Ş yönetimine teşekkür etti.
YOLCULAR BELİRLEYİCİ
UlaşımPark A.Ş.’de görev yapan sürücü personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, örnek tutum ve davranış sergileyen sürücü personeli belirlemek amacıyla Nisan 2017 ayı itibariyle Ayın Sürücü Personelini Seçme Uygulaması’na başlandı. Ayın sürücü personelleri, gizli yolcu, konforlu araç kullanımı, yolculardan gelen teşekkür mailleri, idari amirlerin görüşleri, kişisel bakım ve yolcu ilişkileri gibi unsurlar değerlendirilerek seçiliyor.
GİZLİ YOLCU ARAŞTIRMASI
UlaşımPark A.Ş şirketinde çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırmak için düzenlenen bu uygulamada ödüllerin belirleyici özelliklerinden biriside Gizli Yolcu oldu. Gizli Yolcu araştırmalarında sürücülerin yolcularla iletişimi, kişisel bakımları ve trafik kurallarını uymaları gibi unsurlar değerlendirilerek puanlama yapılıyor.
7 SÜRÜCÜYE ÖDÜL
Ayın sürücüleri tramvay, Gebze Garajı sürücüleri, Plajyolu sürücüleri ve Körfez Garajı sürücüleri arasından seçildi. Toplam 7 sürücü personele UlaşımPark Genel Müdürü Yasin Özlü tarafından plaket ve ödülleri takdim edildi. Genel Müdür Özlü, vatman ve sürücü personellere “Sizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin temsilcilerisiniz. Sahadaki hizmet kalitesini artıran sizlersiniz. 3’üncü yıla doğru hızla ilerliyoruz. Toplu taşımada yeni olmamıza rağmen sizlerin gayreti sayesinde çok önemli işler başardık” dedi.
AYIN SÜRÜCÜLERİ
Özlü, vatman ve sürücü personellere örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Ödül alan sürücüler, Vatman Serkan Tıknaz, Gebze Garajı Sürücüleri Hasan Özdemir ve Muhammet Mustafa Atıcı, Plajyolu Garajı sürücüleri Muhammed Yağcı ve Muhsin Dereci, Körfez Garajı Sürücüleri Ahmet Kurt ve Raşit Aydın oldu.