Lezzet Kebap diyarı yönetim kurulu başkanı Oktay Akman, Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajda;

11 Ayın Sultanı, bereket ve huzur içerisinde geçirmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, manevi lezzetinin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşırken bayram sevinci ile de taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır.

Günahların affı; tövbelerin kabulü için Müslüman alemi adına bir fırsat olan Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı yılın en nadide günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle; Kadir Gecemizin Müslüman coğrafyasında akan kanın kökten son bulacağı, dünya genelinde baskı ve zorbalığa maruz kalan tüm mazlumların feraha kavuşacağı, ahlaklı, dürüst, adaletli insanların kötülere hakim olacağı ve güzel ülkemiz için düşmanlık, art niyet besleyen herkesin planlarının bozguna uğrayacağı yeni dünya ve yeni Türkiye düzeninin başlamasına vesile olmasını diler, Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutlarım…