Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personelleri ile bayramlaştı.

 Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve personeller katıldı.

 

PERSONEL MAAŞLARINDA İYİLEŞTİRMEYE GİDİLDİ

 

Programın açılış konuşmasında öncelikle personellerin bayramını kutlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Değerli kardeşlerim, yol arkadaşlarım pazar günü Kurban Bayramı’nı hep birlikte idrak edeceğiz. Ben bu vesileyle kardeşliğin, sevincin, mutluluğun ve merhametin zirvede olduğu mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Sizlere bu bayramda ikinci bir bayramı yaşatmaya çalıştık. Sendika başkanımızla birlikte güzel bir çalışma neticesinde şirket bünyesinde çalışan kardeşlerimizin maaşlarında iyileştirme çalışmalarını yaptık ve neticelendirdik.”

 

BEREKET GAYRETLE OLUR

 

“Bizimde sizlerden birkaç talebimiz olacaktır. 3 aydır yaptığımız tasarruf ve israfı önleme noktasında aldığımız kararlar neticesinde Çayırova Belediyesi’nin ekonomisini istediğimiz noktaya getirmeye başladık. En iyi ekonomi tasarruf uygulamaktır. Sizden isteğim ve ilk günde talep ettiğim gibi gayretle çalışmaya devam etmeliyiz. Çünkü bereket gayretle olur.” dedi.

 

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin konuşmasının ardından Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, başkan Çiftçi’ye çiçek takdim etti. Daha sonra başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşliğinde personelleri ile bayramlaşan başkan Çiftçi, bayram tatilinde memleketlerine gidecek olan personellerini de trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.