Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak görev süresinin dolması münasebetiyle ilçe protokolünü Teras Cafe Retaurant’ta düzenlediği programda ağırladı.

Programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, Mahalle Muhtarları, Daire Müdürleri, STK ve Hemşeri Dernek Başkanları katıldı.

Darıca’da Örnek Bir Birliktelik Var

Programa katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Karabacak, “15 yıllık hizmet sürecinde Darıca halkına hizmet etmekten sizlerle görev yapmış olmaktan çok mutluyum. Görev yaptığımız süre boyunca gerek kaymakamlığımız gerek emniyet müdürlüğümüz gerek hemşeri derneklerimiz sivil toplum kuruluşlarımız ile örnek bir birliktelik içerisinde Darıca’da yaşan her kesimden insanımıza hizmet ettik. 15 yıl önce belde olan devletin kurumlarının olmadığı tüm yükün belediyenin üzerinde olduğu ve 2008 yılında ilçe olmamızla birlikte devletin kurumlarının ilçemize gelmesiyle beraber vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeye başladık. 15 yıl önce Darıca ile günümüzdeki Darıca arasında azımsanamayacak kadar büyük değişim ve gelişimler var. Bu değişimlerde şüphesiz STK’larımızın ve Hemşeri Derneklerimizle birlikte yaptığımız çalışmalarında büyük payı var. 10 yıl önce 7 Derneğimiz ile başladığımız ve geçtiğimiz yıl 40 derneğimizle gerçekleştirdiğimiz Şehirler ve Kültürler Kaynaşması gibi bir çok büyük etkinlik ve projeyi sizlerin desteği ile hayata geçirdik. Yaptığımız tüm çalışmalar daha yaşanabilir Darıca içindi 1 Nisan itibari ile görevi yeni seçilecek arkadaşımıza devredeceğiz. Seçilecek olan arkadaşımızın da sizlerle kurduğumuz bu bağı güçlendirerek devam edeceklerinden hiç şüphem yok. Görev sürem boyunca sizlerle çalışmış olmaktan mutluyum ve sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana varsa tüm haklarım helal ediyorum” dedi.

Birlikte Çalışmaktan Onur Duyuyorum

Gece de selamlama konuşması yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman “Atandığım günden bu zaman kadar yaptığı etkinlik ve çalışmalarla Darıca Halknın sürekli içinde olan biri olduğu için birlikte çalışmaktan onur duyuyorum” derken geceye katılan Darıca Yaşlılar Derneği ve Darıca’lı Muhtarlar Başkan Karabacak’a görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar için hediye taktim ederken çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.