~~Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yazarlık Atölyesi’nin 3. dönem kursiyerleriyle Eskihisar Millet Bahçesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Köşker kursiyerlere hitaben, “Güzel insanlar yetiştirmeliyiz. Güzel insanlar güzel şehirler kurarlar. Umarım güzel bir dönem geçirirsiniz ve hocalarımız tecrübelerinden en üst düzeyde istifade edersiniz” dedi
 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yazarlık Atölyesi’nin 3. Dönem kursiyerleriyle Eskihisar Millet Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşi Ragibe Köşker, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Haber Türk Program yapımcısı Veyis Ateş, Gazeteci Yazar Süleyman Özışık ve 3. Dönem Yazarlık atölyesi kursiyerleri katıldı.
GEBZE KEYİFLİ BİR MEMLEKET
Kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Veyis Ateş, Gebze’nin kendisi için keyifli bir kent olduğuna vurgu yaptı. Ateş, “Gebze eskiden benim için bir organize sanayi memleketi iken Gebze benim için çok keyifli bir memleket halini aldı. Bun da başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ve sizlerin çok büyük etkisi var. Sizlerle bir araya gelmemize vesile olan Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum umarım çok daha güzel günlerde bir arada oluruz” dedi.
ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Gazeteci Süleyman Özışık gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Yazarlık Atölyesinde bu yıl 3. Dönem gerçekleşiyor. İnanıyorum ki diğer dönemlerde olduğu gibi çok güzel işlere imza atacağız. Bizlerin bugün burada bir araya gelmemize ve tanışıp kaynaşmamıza vesile olduğu için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e çok teşekkür ediyorum. Geldiğimiz günden beri hiçbir zaman yabancılık çekmedik. Bizler çok iyi ağırladılar aynı şey siz Gebzeliler içinde geçerli. Önümüzdeki dönemlerde çok daha güzel şeylerin olacağını şimdiden görüyorum” ifadelerini kullandı.
GEBZE MÜKEMMEL BİR ŞEHİR
Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı selamlama konuşmasında, “Gebze gerçekten mükemmel bir şehir. Fakat bunun yanında insanların yaşamaya zorunlu olduğu bir kent olmasın, yaşamaktan keyif aldığı bir kent osun istedik. Bir kentte yaşayan insanlara sınıf atlatamaz ve kent bilinci aşılayamaz isek, yapılan hizmetlerin çok bir anlamı olmaz. Yapılan hizmetler, koruyacak ve üstüne katacak nesiller yetiştirmemiz lazım.
GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRMELİYİZ
Biz Gebze Belediyesi olarak eğitime her zaman büyük önem verdik vermeye de devam ediyoruz. Bu gün çocuklarımız anaokulundan üniversiteye kadar ki sürede her türlü eğitimi veriyoruz. Gebze’mize ve gelecek nesillerimize ne kadar yatırım yapsak azdır. Güzel insanlar yetiştirmeliyiz. Güzel insanlar güzel şehirler kurarlar. Bugün Türkiye’nin her köşesinden insana ev sahipliği yapan Gebze’miz güzel insanlarla daha da güzelleşecek. Bu gün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Umarım güzel bir dönem geçirirsiniz ve hocalarımız tecrübelerinden en üst düzeyde istifade edersiniz” dedi.
KURSİYERLER MİLLET BAHÇESİNİ GEZDİ
Programın ardından Millet Bahçesini gezen Yazarlık Atölyesi kursiyerleri bol bol fotoğraf çektirdi. Özellikle ilçe dışından gelen ve ilk kez ziyaret eden kursiyerler Millet Bahçesini çok beğendi. Millet bahçesini gezen kursiyerler daha sonra Başkan Köşker’in de eşliğinde bölgede ilk ve tek olma özelliğine sahip Dağ Kızağını test etti.