Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Köşker tüm muhtarların, Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Muhtarlar Günü münasebetiyle Lamec Otel’de düzenlenen programa katıldı, muhtarların muhtarlar gününü tebrik etti. Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Engin güzel, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Davut Kabaca ve mahalle muhtarları katıldı.

MUHTARLARIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen programda kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasına muhtarların Muhtarlar Gününü tebrik ederek başladı. Başkan Köşker, “Muhtarlarımız bizler için çok kıymetli, bizlerin veli nimeti. Muhtarlarımız da bizler gibi seçimle bu görevlere geldi ve vatandaşa hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar. Bu görevler kutsal görevlerdir. Allah birlikte huzur ve mutluluk içerisinde nice görevler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de konuşmasına muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak başladı. Kaymakam Güler, “Çıktığımız, devlete, millete hizmet yolculuğunda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanların en hayırlısı insana hizmet edendir. İnşallah bizler de yaptığımız işlerle hayırlara vesile oluyoruzdur. Ben burada bir araya gelmemize vesile olan Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.