İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak yoğun bir çalışma temposu ile Çayırovalılarla buluşmaya devam ediyor.

Her gittiği yerde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılanan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın son durağı Çayırova Mahallesi oldu. Sakinler Kıraathanesi’nde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Adayı Bayrak’a, İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

HER GİTTİĞİ YERDE YOĞUN İLGİ VAR

Meclis Üyesi Adaylıkları hususunda yoğun ve titiz bir çalışma içinde olan ve bu sebeple saha çalışmalarına bir günlük ara veren Bayrak, mahalle programlarına önceki gün kaldığı yerden devam etti. Çayırova Mahallesi sakinlerinin ağırlandığı programın açılış konuşmasını yapan SKM Başkanı Mehmet Saraç, katılımcılara teşekkürlerini sunarak sözü ilk olarak İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’a verdi. Çayırova Mahallesi’nin diğer tüm mahallelerde olduğu gibi adayları İlhami Bayrak’ı bağrına bastığını belirten Uzunal’ın teşekkür ve selamlama konuşmasının ardından ise sözü Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak aldı.

MECLİS ÜYELERİ İLK KEZ SAHADA

Hem kendisini hem de adaylıkları netleşen Meclis Üyelerini halka tanıtan Bayrak: “Çayırova’nın geleceğine dair önemli hizmetler yapacağına inandığımız her kesimi kucaklayan güçlü bir liste hazırladık. Çayırova’nın değerlerini ve eksikliklerini çok iyi bilen, önemli isimleri kadromuza kattık. Oluşturduğumuz meclis üyesi listesinde yer alan isimlerin halkımızdan yoğun bir teveccüh göreceğine şüphemiz yok. Çayırova’nın tüm değerlerini içinde barındıran, her kesimi kucaklayan, tüm düşünceleri ortak bir değer olarak gördüğümüz Çayırovalılık bilinci içerisinde harmanladığımız, içimize sinen bir meclis üyesi listesi oluşturduk” dedi.

“ÇAYIROVA HALKI DOĞRU KARARI VERECEKTİR”

Çayırovalıların 31 Mart Yerel Seçimlerinde önemli bir değişime imza atacaklarını belirten Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Bizler her şeyden önce, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu süreçte de halkımızı birçok önemli hususta uyarıyoruz. Bu uyarıları yaparken Çayırovalıların çeşitli kriterleri göz önüne alarak mukayese yapmalarını talep ediyoruz. Amacımızın makam mevki olmadığını anlatmamıza gerek yok, eğer derdimiz bu olsaydı farklı mecralarda siyaset yaparak egomuzu fazlasıyla tatmin edebilirdik. İnanıyorum ki halkımız Çayırova’nın geleceğini düşünerek bir karar verecektir” şeklinde konuştu.

“SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜ BİZİMLE ÇOK KOLAY”

Mahalle halkının sorularını da yanıtlayan Başkan Adayı Bayrak: “Sizlerin talepleri çok net, her gittiğimiz evde her girdiğimiz toplumda hemen hemen aynı talepler ile karşılaşıyoruz. Buda halkımızın gerçek manada ki eksikliklerinin, 15 yıllık süreçte hala giderilmediğini gösteriyor. Sizler yetkiyi verdiğiniz takdirde bu sorunları 1 yıllık süreç içerisinde çözmek bizler için çok kolay. Ciddi bir bütçesi olan sanayi kenti Çayırovamızın kaynaklarının doğru yönlendirilmesi bile bu taleplerin çoğunu gerçekleştirmeye yeter. Ama kaynaklar har vurup harman savrulursa, yandaşlara dağıtılırsa, peşkeş çekilirse bu talepleriniz bir 15 yıl daha yerine getirilemez” dedi.

BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET ETTİ

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, tüm vatandaşları 3 Mart günü Çayırova Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan ve projelerin tanıtımının yapılacağı “Büyük Buluşma” programına davet etti. Meclis üyelerinin ve Çayırova için hazırlanan özel projelerin tanıtımının yapılacağı bu özel program için Başkan Adayı Bayrak önemli sürprizlerinin olacaklarını da belirtti. Bayrak son olarak “Çayırova Mahallesi sakinlerine bugün bizleri ağırladıkları için teşekkür ederim” dedi.