Çayırova Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi başkanlığında gerçekleşti.

 

Çayırova Belediyesi Mayıs ayı birinci oturumu Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi başkanlığında gerçekleşti. Açılış ve yoklama ile başlayan oturumda bir önceki meclis toplantısında alınan kararlar oy birliği ile kabul edildi. Meclise verilen soru önergelerinin okunduğu toplantıda üst yönetici kadrolarına ve birim müdürlüklerine yapılan atamalar hakkında meclise bilgi verildi

Görüntünün olası içeriği: oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan

KOMİSYONA HAVALE

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek oylandığı Mayıs ayı birinci oturumunda gündemin birinci maddesi olan belediye norm kadrosu iptal ve ihdas yapılması oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye başkan yardımcılarına ödenecek brüt maaşın belirlenmesi maddesi oy birliği ile plan bütçe komisyonuna havale edilirken, mülkiyeti belediye ait 1366 ada, 13 ve 16 nolu parseller ile 1769 nolu ada,15 nolu parselesin imar barışı kapmasında satılması oy birliği ile kabul edildi.

 

İKİNCİ OTURUM 14 MAYIS’TA

İlçe sınırları içinde kurulan kapalı semt pazarlarının temizlik, tamir, tadilat su ve elektrik giderleri için alınan ücretlerin 2019 yılında muaf tutulması oy birliği ile kabul edilirken,  gündemin 5. maddesi olan İmar ve  Şehircilik Müdürlüğü’nün 2019 mali yılında alınacak harç ve ücret tarifelerinde revize yapılması ile gündemin 6 maddesi alan 2018 yılı gelir ve gider kesin hesaplarının plan bütçe komisyonuna sevk edilmesi oy birliği ile karara bağlandı. Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu 14 Mayıs Salı günü saat 15’de gerçekleşecek.