CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya görevinden istifa ederek Çayırova Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Konu ile alakalı gazetemize konuşan Kaya, “Aday olma zorunluluğu ve sorumluluğu hissettim” dedi

31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26 Ekim Cuma günü saat 17.00’da  sona erdi. Başvuru süresinin bitmesinden bir saat önce 2014 yerel seçimlerinden sonra ilçe yönetiminin ayrılması sonrası yapılan olağan üstü kongrede ilçe başkanlığına seçilen ve dört yılı aşkın bir süredir görev yapan Selahattin Kaya başvuru yaparak CHP Çayırova’nın ikinci aday adayı oldu. Bu bağlamda gazetemize konuşan Selahattin Kaya şu açıklamalarda bulundu; “4 yılı aşkın süredir Çayırova’da ilçe başkanlığı görevini sürdürüyorum. Bu süreç zarfında yaptığımız çalışmaları da tüm kamuoyu yakinen takip etti. Çayırova Belediyesi’nde bütün yanlışlıkları, bütün eksiklikleri dile getirdim. Bugüne kadar her zaman halkımızın içinde ve yanında oldum. Çayırova’da sokakta tek muhalefet partisi ve tek ilçe başkanıyım. Her yerde bulunmaya çalıştım ve Çayırova’daki her sorunda vatandaşlara destek oldum, katkı sundum.

"YÖNTEMİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK"
Böyle bir süreçte 2019’a dönük partimizin başarı çıtasını en üste taşımak için, ne gerekiyorsa onu yaptım. Çok fazla aday olacağımı da dillendirmedim çünkü aday oldum demekle aday olunmuyor. Hem şartların oluşması gerek, hem de partimize aday başvurularını görmekle beraber parti için başka isim arayışlarında da bulundum. Sonuç olarak adaylık başvurusu yapma zorunluluğu ve sorumluluğu hissettim. Aday belirleme yöntemini ise genel merkezimiz belirleyecek. Biz aday adayı olarak yola çıktık, yöntemini bilmiyoruz. Genel merkezimiz atama da yapabilir, ön seçim de yapabilir, kamuoyu yoklaması da yürütebilir.”dedi.

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.