Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, daha evvel “kardeş oda” olunan Medine Ticaret Ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek ve ticari temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan’ın Medine şehrine gitti.

GTO Başkanı Nail Çiler' in Oda faaliyetleri ve bölgemiz hakkında bir sunum gerçekleştirdiği toplantıların ilki, Medine Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Muneer Mohammed BİN Saad’in ev sahipliğinde, Medine Ticaret Ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Karşılıklı işbirliğini arttırmaya yönelik faaliyetlerin konuşulduğu toplantıya, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, GTÜ Rektörü Haluk Görgün, Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, bölgemiz işadamlarının yanı sıra, Suudi işadamları, burada faaliyet gösteren Türk işadamları ve Suudi yetkililer katıldı.

Türk delegeler, Suudi Arabistan ziyareti boyunca, Cidde Türk Konsolosluğu’nda Başkonsolosumuz Fikret Özer ile bir toplantı gerçekleştirecek ve başarılı işletmeleri de ziyaret edecekler.365 Oda ve Borsa arasında başarılı çalışmalara imza atan Odamızın, bölgemiz işadamları ve sanayicilerimize yurt dışı yeni pazarlar yaratmak, yatırım fırsatları oluşturmak için yaptığı Suudi Arabistan ziyaretinin amacına ulaşması bekleniyor.