~~Ramazan’ın manevi coşkusuyla, bu mübarek ay boyunca dayanışmanın en kuvvetli örneğini göstererek GEBZE TİCARET ODASI olarak sofralarımızı sevdiklerimiz ve ihtiyaç sahipleriyle paylaştık. Şimdi, hepimizi aynı düşünce ve değerlerde buluşturan, gönülleri yakınlaştırarak dargınlıkların unutulmasına, kardeşlik duygularının yeşermesine olanak sağlayan “RAMAZAN BAYRAMI”na kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz.
Bayramlarımız “bir olma” duygusuyla toplumumuzun kucaklaşmasına, kaynaşmasına vesile olurken, bu yönüyle toplumsal dayanışmamızı ve millet olma bilincimizi arttırmaktadır. Gönül birliği içinde hareket ederek birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamamıza fırsat veren Bayramlarımızın anlamını, değerini ve samimiyetini birkaç gün ile sınırlı tutmayarak, geleneklerimizin, örf ve adetlerimizin güzelliklerini, hayatımızın her aşamasında ve tüm insani ilişkilerimizde yaşatmak, hepimizin hedefi olmalıdır.
Bu düşüncelerle; kahraman şehit ve gazilerimizin aileleri başta olmak üzere tüm İslam Alemi’nin mübarek “RAMAZAN BAYRAMI”nı kutlar, birlik beraberlik ve huzur içinde daha nice “BAYRAMLARA” hep birlikte kavuşmayı dilerim.