~~Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte staj yapmaya başlayan öğrenciler ile bir tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa GÜNEŞ başta olmak üzere Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla BÜYÜK, okul müdürleri ve öğretmenleri de katılım sağladılar.
Tanışma toplantısında hastane içi iş ve işleyişi, hastane de öğrencilerin uyması gereken kurallar ve görev yaptıkları süre esnasında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirme yapıldı.
Toplantıda söz alan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “ Öncelikle hepiniz aramıza hoşgeldiniz. Staj dönemi belirli bir dönemi kapsıyor, sizlerde bu kurumda staj başlattığınız an itibariyle hedefinizi ortaya koymuş oluyorsunuz. Sağlık alanında sizler ileri de halkımızı tedavi edecek, onlara sağlık hizmeti sunacak ve vatanımıza milletimize hayırlı birer birey olacaksınız. Bu alanda yanında görev aldığınız sağlık çalışanlarımızın tecrübelerinden muhakkak faydalanmalısınız. Dünya her geçen gün daha hızlı ilerlerken sizler de kendinizi yeni bilgiyle donatabilmeli, sürekli kendinizi geliştirmeli ve bu yolda ilerlemelisiniz.” dedi. Ayrıca  atılan çöpleri toplayarak hasta yakınları tarafından büyük taktir toplayan stajyer öğrencilerden Gizem TOK isimli öğrenciye çevre temizliğine gösterdiği özen için teşekkür belgesi takdim edilip Başhekim Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ'in kaleme aldığı Gönülden Düşenler adlı şiir kitabı da hediye edildi.