~~Darıca Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın sahne aldığı konser ile sona erdi.

Darıcalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sevilen şarkılarını seslendiren Soner Sarıkabadayı, yaklaşık iki saat süren konseri boyunca hayranlarının sevgi gösterisine uğradı.
Konser öncesi Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Darıcamız artık uluslararası arenada tanınan bir ilçe oldu. Darıca'da sosyal, sportif, kültürel etkinliklerimiz son hızıyla devam ediyor. Artık yazın son günlerini yaşadığımız bu günlerde  Darıca Uluslararası Yarı Maratonu'nu gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 bine yakın insanımızla birlikte Darıca Uluslararası Yarı Maratonu'nu gerçekleştirdik. Akşam da gençlerimizin mutlu olması ve eğlenmesi için de Soner kardeşimizi Darıca 'ya davet ettik. Binlerce insanımız, gencimiz doyasıya eğleniyorlar. Sosyal, sportif, kültürel etkinliklerimiz devam ediyor. Tabi şehirleri inşa etmek çok önemli ama insanların gönüllerini inşa etmek bizim için daha önemli. Onların ihtiyaçlarına cevap verebilecek sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler yapmak yerel yönetimler olarak bizim görevimiz. Onun için bu tür programları icra etmeye devam edeceğiz. Programlarımıza halkımızın ilgi ve alakası da son derece fazla" diyerek herkese iyi eğlenceler diledi.
İki saate yakın süren konser boyunca Soner Sarıkabadayı’nın konserine eşlik eden Darıcalılar gönüllerince eğlenirken, konserin sonunda Soner Sarıkabadayı kendisini Darıca’lı hayranlarıyla buluşturan Başkan Karabacak’a teşekkür etti. Başkan Karabacak ise Sarıkabadayı’ya günün anısına Gönül Birliği Kapısı’nın maketini hediye etti.