Darıca Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Başkanlığı'nda yapılan Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, hafta sonu yapılacak olan 5.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu ile ilgili olarak Başkan Karabacak meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu.

DARICA YARI MARATONU MARKA OLDU

Başkan Karabacak bu yıl beşincisini düzenleyecekleri Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’nun artık ülkemizin en önemli spor organizasyonları arasında olduğuna vurgu yaparken , “bu yıl 'Millet Konuşuyor, Türkiye Buluşuyor' sloganıyla yapacağımız 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu  ilçemiz  ve bölgemizin tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyon. Dünyaca ünlü atletlerin yarışacağı maratonda tüm gözler Darıca’da olacak.1500 civarında profesyonel sporcunun yanı sıra 6000 kişinin de halk koşusuna katılımını bekliyoruz. Sizlerin de o gün bu güzel etkinlikte bizlerle birlikte olacağınızdan şüphemiz yoktur.” diyerek meclis üyelerini maratona davet etti.Meclis toplantısı sonrasında ise meclis üyelerine maraton için hazırlanan tişört ve şapkalardan hediye edilirken, meclis üyeleri halk koşusuna kayıt yaptırdı.

SAVCI SAYAN VE MELİH ALTINOK KAYIT YAPTIRDI

5.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na kayıtlar devam ederken, aynı gün yapılacak halk koşusu için de vatandaşların yanısıra birbirinden ünlü isimler kayıt yaptırmaya devam ediyor. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye katılan Savcı Sayan ile Gazeteci Melih Altınok’ta kayıt standında halk koşusuna