Diriliş Kampı, Türkiye’deki yerel yönetimlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Aytepe Diriliş Kampı, Bursa’nın Kestel

Belediyesi’ne model oldu. Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kocaeli’ne gelerek Diriliş Kampı’nda incelemelerde bulundu. Kamp ve yerleşke hakkında bilgi alan Başkan Acar, aynı modelin Kestel’de de uygulanabileceğini kaydetti.

BURSA HEYETİ ZİRVEDE

Bursa Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Başkan Yardımcısı Mert Vahit Arslan, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, İzcilik Koordinatörü Mustafa Altay ve Kestel Belediye Spor Başkan Yardımcısı Fuat Kurt ile birlikte Kocaeli’ne gelerek, Aytepe Diriliş Kampı’nda incelemelerde bulundu. Bursa Kestel Belediye Başkanı Acar ve beraberindeki heyete incelemeleri sırasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi de eşlik etti.

KAMP İLE İLGİLİ BAŞKANA BİLGİ VERİLDİ

Diriliş 1 ve Diriliş 2 kamplarını gezen Kestel Belediye Başkanı Acar ve konuk heyete burada kamplarla ilgili detaylı bilgi aktarıldı. Diriliş Kampı’nda izcilik eğitimin yanı sıra 6 farklı spor parkurundan oluşan etkinliklerin yapıldığını öğrenen Başkan Acar’a ayrıca burada özellikle ata sporu okçuluk ve matrak dallarında gençlere eğitim verildiği ifade edildi.