Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi 8. Mezunlarını düzenlediği görkemli törenle uğurladı. 11 Haziran 2019  Salı günü  18.00 - 20.00 saatleri arasında  Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi okul bahçesinde yapılan törene; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin  ARIKBOĞA, Optima Makine sahibi Makine Mühendisi Ali Osman GÜR, ilçemiz okul müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler  ve mezun öğrenci velileri katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Ekrem İBİŞ mezun olan öğrencilerin coşku ve heyecanını paylaşarak onları tebrik etti. Velilere de evlatlarını bizlere emanet ettikleri için teşekkür eden Ekrem İBİŞ, “Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak  8. mezunlarımızı verdiğimiz bugünde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Her alanda ihtiyaç duyulan nitelikli, kaliteli, millî ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek adına Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde, emekle, özveriyle, gönüllülükle çalışmaktayız. Okulumuzdan mezun olan öğrenciler bir üst kuruma geçme yolunda gördükleri nitelikli eğitimin ayrıcalığını yaşarken insanlığa faydalı bir birey olma noktasında bütün dünyanın ihtiyaç duyduğu “pasaportu olmayan bir kalite”ye dönüşüyorlar.” Söyleminde bulundu.

Mezuniyet coşkusunu aileleri ve öğretmenleri ile hep birlikte yaşayan öğrenciler, ayrılığın verdiği hüznün yanında lise eğitimlerini başarıyla tamamlamanın sevincini yaşadılar. “EKAL HATIRASI” yazısı ve çiçekli geçişler eşliğinde fotoğraf çekinerek mezuniyetlerini ölümsüzleştirdiler

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Okul birincisi Birkan İŞGÖREN, devir teslim töreninde bayrak ve flamayı 11. Sınıf okul birincisi Ebrar ÇALIK’a emanet ederken duygusal anlar yaşandı.

 Programın sonlarına doğru “EKAL BAND MÜZİK” ekibinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Program, okul aile birliğinin hazırladığı ikram ile sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Gazetemiz olarak öğrenciler, öğretmenler, veliler ve okul idaresi ile güzel bir aile tablosu sergileyen Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesinin bu mutlu ve gururlu gününde yanlarında bulunmaktan gurur duyuyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.

 

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar