4 maçta 10 puan toplayarak iyi bir grafik çizen BAL temsilcimiz Gebzespor, Bozüyük Vitra ile oynadığı maçtan hiç beklemedik bir beraberlikle ayrıldı.

 İlk yarıda tempolu, coşkulu ve mücadele gücü yüksek bir futbol ortaya koyan Mor-Menekşeler, Babacar’ın 12.dakikada attığı şık golle 1-0 öne geçti. 16’da Babacar yine kaleyi yokladı. Siyahi oyuncunun vuruşunu kaleci rahatlıkla kontrol etti. 23’de kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet Şen topa vurmakta biraz geç kalınca savunma araya girdi. İlk yarıda konuk takımın önemli bir pozisyonu olmadı ve ilk yarı golsüz geçildi.

ATAMAYANA ATARLAR

Gebzespor ikinci yarıya pozisyonla başladı. Ahmet’in vuruşunda kaleciden seken topa Babacar vurdu, meşin yuvarlak kalecide kaldı. İkinci yarıda topla daha çok oynayan Bozüyük Vitra 69’da kalemizde tehlike yarattı. Ceza sahasında kafa vuruşunu savunmada Caner son anda uzaklaştırdı. 74’de Babacar savunmanın arkasına atılan topta kaleciyle karşı karşıya kaldı. Senegalli oyuncunun kötü vuruşu sonrasında top farklı şekilde auta gitti. 90’da konuk takım Hakan Demir’le etkili geldi. Bu oyuncunun vuruşunda top üst direğe çarparak dışarıya gitti. 90+2’de maçın hakemi Aykut Sergin, tartışılacak bir penaltı kararı verdi. Hakem Sergin, ceza sahamızda oluşan karambolde Gökhan Sipki’nin topa elle müdahale ettiğini belirterek penaltı düdüğünü çaldı. Hakan Demir topu ve kaleci Yusuf’u ayrı köşelere gönderdi. Bu golde maçın skorunu belirledi: 1-1 Lider Ergene Velimeşe’nin kazanmasıyla aradaki puan farkı 3’e çıktı.