HSYK tarafından hazırlanan kararname ile Gebze'ye 10 yeni hakim ve savcı ataması yapıldı.

 Kararname'ye göre Gebze'den 3 hakim ve savcı ise başka bir ile atandı. Adli ve idari yargı hakimleri ile cumhuriyet savcılarının yeni görevlerine atanmalarına ilişkin HSYK kararı, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı. Atamaları gerçekleştirilen 3 bin 22 adli yargı hakim ve savcısı ile 918 idari yargı hakiminin isim listesi kararda yer aldı.

GELEN HAKİM VE SAVCILAR

Resmi Gazete'nin yayınlanan kararnameye göre Gebze'ye 9 yeni hakim ve 1 Cumhuriyet Savcısı atandı. İşte o isimler şöyle; İzmir Hakim Adayı İbrahim Gümüş Gebze Hakimliği’ne, Karşıyaka Hakim Adayı Müge Özayıtgu Ük Gebze Hakimliği’ne, Gaziantep Hakim Adayı Bahadır Muharrem Ük Gebze Hakimliği’ne, Sivas Hakim Adayı Tuğba Yumuk Gebze Hakimliği’ne, Ankara Hakim Adayı Mehmet Bilgin Gebze Hakimliği’ne, Ankara Hakim Adayı Serhal Nur Mahmutoğulları Gebze Hakimliği’ne, Ankara Hakim Adayı Dilek Özel Gebze Hakimliği’ne, Ankara Hakim Adayı Zafer Tuğrul Sarıarslan Gebze Hakimliği’ne, Ankara Hakim Adayı Ercan Süm Gebze Hakimliği’ne, Manisa C. Savcı Adayı Hakan Özçakmak Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.

GİDEN HAKİM VE SAVCILAR

Kararname'ye göre Gebze'den 2 hakim ve 1 savcı ise başka bir ile atandı. İşte o isimler; Gebze Hakim Adayı Furkan Çakır Osmancık (Çorum) Hakimliği’ne, Gebze Hakim Adayı Cemal Akgün Sarkışla (Sivas) Hakimliği’ne, Gebze Cumhuriyet Savcısı Adayı Ali Ata Ordu Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.