AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin dört bir yanını gezerek destek istemeye devam ediyor.

12 Ocak'ta AK Parti Genel Merkezince AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından gece gündüz demeden sahada çalışmalarını yürüten Hamza Şayir, önceki gün Dilovası Güneş Halı Saha spor tesislerinde maç yapan gençleri ziyaret etti. AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ile birlikte maç yapan gençleri ziyaret eden Şayir gençlere başarılar dilerken, gençlerden de destek istedi.

 

DİLOVASI'NI GENÇLERLE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ

Ziyaretlerde konuşan Başkan Adayı Şayir, "Hayatım boyunca gençlere ve onların fikirlerine çok önem verdim. Gençler bizim geleceğimizdir. Onların daha güzel ve yaşanılabilir bir Dilovası'nda yaşaması için hep elimden geleni yaptım. Dilovası'nın geleceği gençlerin her zaman yanında olacağım ve hep destek olacağım. Dilovası'nın geleceğini gençlerimizle şekillendireceğiz. Gelecek nesillere daha güzel bir Dilovası bırakmak için yapacağımız projelerimizde gençleri de göz önüne alarak yapacağız. Biz gelecek nesilleri düşünerek hizmet edecek ve onlara güzel bir Dilovası bırakacağız. Yeter ki sizler bizlere güvenin ve 31 Mart'ta sandığa giderek bize destek olun" dedi.