MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ile AK Parti 7. Olağan İl Kongresinde Kocaeli İl Başkanı seçilen Mehmet Ellibeş’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile geçtiğimiz ay Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti 7. Olağan İl Kongresinde il başkanı seçilen Mehmet Ellibeş, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Eşine koronavirüs tanısı konulduğu için tedbir amaçlı kongreye katılamayan Ellibeş, daha sonra yaptırdığı test sonucunda kendisininde koronavirüse yakalandığı anlaşılmıştı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bu sebep ile mazbata törenine katılamayıp parti çalışmalarında bir süre yer alamamıştı. 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Geçtiğimiz günlerde görevine geri dönen ve seçilmiş il başkanı olarak çalışmalarına devam eden Ellibeş’e MHPKocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Koronavirüs vakalarının artması üzerine geniş sayıda katılım ile yapılamayan bu ziyaret esnasında Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’deki çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.