Hizmet-İş Sendikası tüm üyelerine yönelik yapmış olduğu Grup Ferdi Kaza Sigortası anlaşmasına bağlı olarak Belde A.Ş çalışanlarından trafik kazası sonucu hayatını kaybeden üyemiz Muhammet YAMAN’ın acılı ailesine 50.000-TL (Ellibin) teslim edildi.

 

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris ERSOY;  Sendikamızın sosyal sorumluluk projesi olarak uzun yıllardır devam ettirdiğimiz grup ferdi kaza sigortası anlaşmasına göre, Kocaeli şubemize bağlı tüm üyelerimizin, kişi vefat veya maluliyet risklerine karşı yapmış olduğumuz anlaşma ile ailelerine veya kendilerine yapmış olduğumuz ödemeleri bu güne kadar sürdürdük. Bu günde Belde A.Ş çalışanlarından elim bir trafik kazası sonucu vefat eden üyemiz Muhammet YAMAN’ın acılı ailesinin hesabına 50-bin TL  yatırdık. Tekrar  üyemize Allah’tan rahmet, acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.

 

İşyerlerinde önce insan, önce sağlık, önce iş güvenliği anlayışı ile hareket edilerek, tüm süreçlerde birinci önceliğin iş sağlığı ve güvenliğine verilmesi, iş sağlığı ve güvenliği bilincinin oluşturulması mutlaka sağlanmalıdır.”Dedi.