~~Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, üstyapı yatırımlarının hızla devam ettiği İnönü ve Emek Mahalleleri’nde incelemelerde bulundu. Alt ve üstyapısıyla eksiksiz bir şekilde tüm sokakların hizmete sunulmaya devam ettiğini açıklayan Demirci, her iki mahalleninde bu alanda bir sıkıntısının kalmayacağını söyledi.
İnönü ve Emek Mahalleleri’nde yıl içerisinde yoğun bir üstyapı programı uygulamaya koyan ve Kasım ayı itibariylede çalışmalarını hızla sürdüren Çayırova Belediyesi, sıcak asfalt uygulaması başta olmak üzere parke yol çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Coğrafi yapısı itibariyle asfalt yapılması zor olan sokakları parke yol olarak düzenleyen ve güzelleştiren kurum, bu çalışmaya koordineli bir şekilde asfalt uygulamalarıyla eşlik ediyor.
Başkan Demirci, İnönü ve Emek’te Yol Çalışmaları İnceledi
İnönü Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan tüm sokakları üstyapı uygulamasına alan ve şu ana kadar birçok sokağın çalışmasını tamamlayan belediye, eş zamanlı olarak Emek Mahallesi’nde de üstyapı hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve yıl sonuna kadar uygulamanın büyük oranda bitirilmesinin talimatını veren Belediye Başkanı Şevki Demirci, her iki mahallede yapımı tamamlanan altyapının ardından hızla üstyapıyı gerçekleştirdiklerini söyledi. Sokak sokak ilerlediklerinin altını çizen Demirci, “İnönü ve Emek Mahallelerimizde üstyapı planımız sorunsuz işliyor. Altyapısı olmayan sokaklarımızın bir an önce altyapısını tamamladık. Akabinde üstyapıya başladık. Yıl içerisinde başladığımız çalışmalar kapsamında büyük bir ilerleme kaydettik. Sıcak asfalt, parke yol, istinat duvarı, kaldırım gibi çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımızla sürekli iletişim içinde olmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürümeleri adına yaptığımız bu uygulamalar biraz zaman alan çalışmalardır. Bu bağlamda sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Demirci, “Marka Şehir Çayırova” 
Demirci, “Zamanla yarışıyoruz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Adeta bir günü ikiyle çarpıyoruz. Zorlu kış koşulları gelmeden altyapı, asfalt, üstyapı çalışmalarımızı çizdiğimiz programa göre biran önce tamamlamak istiyoruz. 2019’da halkımızın karşısına dört başı mamur marka şehir Çayırova’yla çıkmak için büyük gayret sarf ediyoruz.” dedi.
Gündemimiz; “Yatırım, Proje ve Hizmet”
Seçim beyannamesinde öngörülen projelerin yanı sıra bir o kadar daha projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Şevki Demirci öncülüğündeki Çayırova Belediyesi 4,5 yılda 450 Milyonluk yatırımla 80 projeyi hizmete sunarak seçim beyannamesini ikiye katladı. Demirci, “4,5 yıldır dolu dizgin sürdürdüğümüz hizmet seferberliğiyle ilçenin her köşesini hamdolsun projelerimizle süsledik. Hiçbir suni gündem oluşturma çabası bizim projelere odaklanmamızı engelleyemez. Yatırımlara, hizmetlere olan konsantrasyonumuzu bozamaz. Her zaman gündemizde 3 kelime oldu. “Yatırım, Proje ve Hizmet”. Bundan sonra da olmaya devam edecek.” dedi.