İyi Parti 2. Olağan İlçe Kongresi, Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı

Genel kurula İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İyi Parti Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Kolo, İyi Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, muhtarlar ve partiler katılım gösterdi. Kongrenin divan başkanlığını ise İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yaptı.
“VATAN BİZDEN HİZMET BEKLİYOR”
Biz Çayırova’da bir sonraki seçimde Allah nasip ederse, İyi Parti’nin güneşinin Çayırova’da doğmasını istiyoruz. Daha çok çalışıp, daha çok koşacağız çünkü vatan bizden hizmet bekliyor. Biz vatanımıza ve bayrağımıza hizmet edebilmek için önümüze gelen her engeli aşarak büyüyoruz, büyümeye devam edeceğiz. Genel başkanımızın izinde yürümeyi ve Çayırova’ya hizmet etmeyi kendimize bir görev adettik” dedi.
“BİZ İNANMIŞ İNSANLARIZ”
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “Siyaset insanla yapılır. Siyasetin odak noktasında insan vardır. 17 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından yönetilen Türkiye’nin nereye gittiğini görenler bizimle birlikte yol yürüyor. İlçe teşkilatlarımızda biraz daha emek gerekir. Meral Akşener bu milletin sesi olmak için mücadele ediyorsa, il teşkilatı ve ilçe teşkilatları da durmayacak. Bu bayrak hedefe ulaşacaksa, ciddi bir şekilde mücadele etmemiz gerekir. Biz inanmış insanlarız. Bizim siyaset amacımız vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüdür” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ PAHALILIK”
İlhami Bayrak’ın yaptığı kısa selamlama konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Türrkan ise, “Çayırova’da da Gebze’de de seçim almak zor değil ancak seçimde aday açıklandıktan hemen sonra çalışmaya başlarsanız olmaz. Maçı kaldığı yerden tamamlayıp bitirmek için şimdiden çalışmak gerek. 3 gün boyunca genel başkanımızla birlikteydik. Binlerce insanı dinledi sayın genel başkanımız. Vatandaşlarımız yaşadıkları mağduriyetleri anlattı. Türkiye’de yokluk konuşuluyor. Türkiye’nin gerçek gündemi işsizlik ve pahalılık.
“ÇAYIROVA’DA ÇOCUK DOKTORU YOK”
Türkiye’nin yüzde 50’lik genç nüfusu ülkeden umudunu kesmiş. Türkiye’nin bu gidişle 5 sene sonrası daha karanlık. Suni gündem yaratanlara sakın kulak kabartmayın. Böyle bir dış politika, böyle bir siyaset olur mu? En fazla iki ay sonra Türkiye’nin gerçek gündemini konuşmak zorunda kalacaklar. İyi Parti 2023’te de var 2043’te de var. Bunlar iktidardan düştükten sonra dağılacaklar. Kongremiz Çayırova’ya hayırlar getirsin. Çayırova’da çocuk doktoru yok. 1 sene önce önerge verdim daha ses yok. Bu konuyu Salı günü de dile getireceğim” açıklamalarında bulundu.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Konuşmaların ardından genel kurulda seçime geçildi. Bununla birlikte Uzunal’ın yeni yönetimi de belli oldu. Buna göre İyi Parti Çayırova’nın yönetimi şu isimlerden oluşuyor; “Mehmet Şeref Uzunal(Başkan), Abdullah Durgut, Aydın Özmalkoç, Aysel Aydın, Binnur Akın, Celal Karadağ, Cengiz Kolo, Cengiz Yılmaz, Cihangir Özbudak, Derya Çavuşoğlu, Fırat Berak, Hakkı Özdemir, Hami Şahiner, Havva Ceylan, İlkay Bozdoğan, İsmail Usta, Kader Aras, Mehmet Ali Ocal, Mehmet Ayaydın, Murza Yılmaz, Naki Türkdoğan, Ömer Yağlı, Özkan Sır, Ramazan Konur, Raziye Çam, Safinaz Haşhaş, Serdar Kaan Varan, Sıddık Azizoğlu, Songül Uluköylü, Şakir Şükrü Erdol, Turgıt Uzunal, Uğur Şahin, Ümit Gazioğlu”