Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti teşkilatlarında kuruculuğundan bugüne kadar görev yapmış isimleri Gebze’de ki iş yerlerinde ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Mikdat Aydın’ı, Gebze İlçe Yönetimlerinde görev alan Köksal Tatoğlu’nu, Gebze Belediyesi’nde Meclis üyeliği yapmış Metin Gökçe’yi, AK Parti Gebze kurucularından Nevzat Gülmen’i, eski Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram’ı ve AK Parti İl ve İlçe yönetimlerinde görev yapmış Hüseyin Kurt’u iş yerlerinde ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’inde yer aldığı ziyaretlerde, siyasetin millet için yapıldığının üzeri çizilirken, halkın gönüllerinde yer alan siyasi hareketin AK Parti olduğu da ifade edildi.

 

“BU KADROLARIN BERAT BELGELERİDİR”

Ziyaretlerde Kocaeli’nin genelinde ve Gebze ilçesinin tamamında ortaya koyulan eserlerin öneminden de bahsedilirken, AK Parti siyasetinin 2004 yılından itibaren kent genelinde ki değişime olan büyük katkısından da bahsedildi. AK Parti’nin halkına hizmet etmek için kurgulandığı da ifade edilirken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti aynı zamanda bir değerler hareketidir. Bu hareket içerisinde bulunan sizler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AK Parti ve kadroları ülkemize ve kentimize hizmet etmeyi sürdürecektir. AK Parti kadrolarının ülkemize hizmet için verdiği her mücadele, çektiği her sıkıntı, maruz kaldığı her saldırı bu kadroların berat belgeleridir” açıklamasını yaptı. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tamamlandı.