Geçtiğimiz günlerde yapılan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde dernek başkanlığına seçilen Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Mustafa Güler’e nezaket ziyaretinde bulundular. 
 
Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Ceyhanlı, derneğin çalışmaları ve yapacakları faaliyetler hakkında Kaymakam Mustafa Güler’e bilgi verdi.

Muhtarlarımız ile bir süre sohbet eden Kaymakam Mustafa Güler; “Muhtarlarımız vatandaşlarımız ile devletimiz arasında köprü vazifesi görerek kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstleniyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve istekleri ile ilgili ilk başvurduğu resmi makam olduğundan muhtarlarımız, bir taraftan genel idareye bağlı kurumlar ile diğer taraftan belediye ile ilgili görevleri olduğundan tüm kurumlar ile uyumlu çalışmalarda bulunması gerekiyor. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Kaymakam Mustafa Güler, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Zafer Ceyhanlı ve yönetim kurulu üyeleri misafirperverliğinden ötürü Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.