AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, 16 Nisan halk oylaması öncesi seçilen MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

YALÇINÖZ’DEN TEŞEKKÜR

MHP İzmit İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyarette Korkmaz’ın yanında İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Başkan Yardımcıları Erdoğan Şentürk, Çağlayan Duman, Av.Alper Doğan, yönetim kurulu üyeleri Muharrem Tutuş, Bülent Durmuş, Aykut Sunar, Gençlik Kolları Başkanvekili Eren Petekçi hazır bulundu. AK Parti heyetini MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, ilçe yöneticileri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı karşıladı. Ziyaretten son derece mutlu olduklarını belirten MHP İzmit İlçe Başkanı Yalçınöz, 12 Mart’ta yaptıkları ilçe kongresi sonrası referandum sürecinin başladığını hatırlatarak, “Türk Milletinin, halk oylamasında verdiği karara saygı duyulması gerekir” dedi.

TEK VATAN, TEK BAYRAK MÜCADELESİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti İzmit İlçe Başkanı Korkmaz, Yalçınöz’ü yeni görevinden dolayı kutladı. Anayasa değişikliği ile ilgili halk oylaması sürecinde samimi çalışmalarından dolayı Yalçınöz ve ekibini tebrik ederek şunları söyledi: “16 Nisan, siyasi tarihimiz için bir milattır. Bu tarihin yazılmasındaki katkılarından dolayı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk tarihinde ayrı bir yeri olacaktır. İzmit’te AK Parti ve MHP Teşkilatları birlikte samimi olarak çalıştı. Önemli olan Anayasa değişikliğinin kabul edilmesiydi. Bizim MHP ile bu tür konulardaki siyasi birlikteliğimiz devam edecektir. Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır bilinciyle tek vatan, tek bayrak altında mücadelemiz sürecektir” dedi.