AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin’i ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, beraberinde İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Koordinatörü İbrahim Elgin ile birlikte VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin’i ziyaret etti. Önceden planladıkları ziyaretin karşılıklı yoğun iş temposu nedeniyle geciktiğini söyleyen Cemil Yaman, Doç. Dr. Soner Şahin’e Kocaeli’deki başarılı sağlık çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Yaman, “Soner bey ilimize geldiği ilk günden beri kentin her noktasına dokunmuş, başarılı bir sağlıkçı. Türkiye’nin en büyük sağlık zinciri olan Medical Park Hastaneler Grubu’nda da başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Kendisine görevinde başarılar diliyorum dedi.

Nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti Kocaeli Miletvekili Cemil Yaman ve İbrahim Elgin’e teşekkür eden VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, Yaman’ın sözlerinin kendisini çok onurlandırdığını söyledi. Ziyaret, kısa bir sohbetin ardından sona erdi.