Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı Aylık İlçe divan toplantısında bir araya geldi.
Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıya Eğitimci yazar Muhittin Yıldırım hoca, İl Başkan yardımcısı Murat Demiral, Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, ilçe yönetimi ve mahallerin yoğun katılımlarıyla Saadet Partisi Gebze İlçe binası Kadir Sertyüz toplantı salonunda gerçekleşti.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel Toplantının açılış konuşmasında;
Toplantımıza merhum Erbakan Hocamızı rahmet ve minnetle yâd ederek başlamak istiyorum. Bu hafta, Milli Görüş hareketimizin kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ahirete irtihalinin 11. sene-i devriyesi.
27 Şubat 2011 yılında Rahmet-i Rahman'a uğurladığımız Hocamızı anlatırken, kendisini anarken kullanılan tüm kelimeler hakikaten kifayetsiz kalıyor. 85 yıllık bereketli bir ömrü ve yarım asıra yakın mücadelelerle dolu siyasi hayatını anlatabilmek hiç kolay değil...
Cesur bir dava insanı, kararlı bir lider, vizyon sahibi bir devlet adamı, öncü bir siyaset insanı olan Hocamızı, Bugün; siyasette, ekonomide, dış politikada, devlet idaresinde yaşadıklarımız ve gördüklerimiz neticesinde daha sık hatırlıyor, daha iyi anlıyor ve toplumun tüm kesimlerinden farklı insanlar tarafından da "Erbakan Hoca ne kadar da haklıymış" cümlesinin kurulduğuna şahit oluyoruz.
"Yaşanabilir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye" ve "Yeni bir Dünya"
Hocamız; ülkemizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın huzur ve barışa kavuşması için son nefesine kadar gayret göstermiştir. "Yaşanabilir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye" ve "Yeni bir Dünya" için canla başla çalışmıştır. Erbakan Hoca’nın bize bıraktığı miras ve aynı zamanda da hedefleri işte bunlardır..
Bizler Saadet Partisi olarak, onun umudunu gerçeğe dönüştürmenin gayreti içindeyiz ve her zaman bu gayreti sürdüreceğiz. Milletimizle birlikte bu yolda muvaffak olacağımıza inanıyorum. Bu yıl güzel de bir tevafuk olarak Hocamızı, Miraç Gecesi'nde dualarla yâd edeceğiz.
Bu vesileyle, İslam âleminin ve aziz milletimizin Miraç Kandilini şimdiden tebrik ediyor, Cenab-ı Allah'tan bu mübarek gece hürmetine bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini niyaz ediyorum. Merhum Erbakan Hocamızı da rahmet, minnet ve hürmetle bir kez daha yâd ediyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun...