Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Emniyet Müdürlüğü ve Dilovası Jandarma Komutanlığını bayramda ziyaret ederek bayramlaştılar.

Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen Kent Bayramlaşmasının ardından Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kentte görev yapan asker ve polislerle bir araya geldi. İlk olarak Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ü ziyaret eden protokol üyeleri emniyet teşkilatının bayramını kutladı. Ülkemizin güvenliğini koruyan polis teşkilatına teşekkür eden Şahin ve Toltar daha sonra Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığına hareket ettiler.

ASKERLERLE TEK TEK BAYRAMLAŞTILAR

Ailelerinden kilometrelerce uzakta vatani görevlerini yapan askerlerle bir araya gelen Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve AK Parti Dilovası İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hamza Şayir, askerlerin tek tek bayramını kutladılar.

FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR

Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Tüm emniyet ve askerlerimizin  mübarek bayramını kutluyorum. Allah sağlık ve afiyet içinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, sevdiklerinizle beraber olmamızı nasip etsin. Vatanımız ve milletimiz için ülkemizin bu cennet köşesinde yaptığınız fedakarca çalışmalarınızdan dolayı Allah sizlerden razı olsun."dedi.

HUZURUMUZUN TEMİNATISINIZ

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ise ülkenin güvenliği için zor şartlara rağmen cansiparane görev yapan tüm askerlere minnettar olduklarını belirtti. “Bizler evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak, bayramları huzur içinde kutlayabiliyorsak bu siz asker ve polislerimizin sayesindedir” dedi.