Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nun tanıtımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Karaosmanoğlu’nun katıldığı programla gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan İşbirliği ile yaptığı Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nun tanıtımı, düzenlenen muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Spora yatırım yapmayı önemsiyor ve bunu görev olarak görüyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, annelerimizin spor yapabilmesi için spor salonları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

KENT PROTOKOLÜ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım programına, kent protokolü yoğun ilgi gösterdi.  Programa, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Ford Otosan yetkilileri, Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş, Evden Okula Haydi Anneler Projesi’ne katılan kadınlar, Spor Okulu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÇOCUKLARDAN BAŞKANA BÜYÜK İLGİ

Program Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun salona girmesiyle başladı. Bu esnada tribünde bulunan öğrenciler, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar, alkışlarıyla ve sevgi sloganlarıyla Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na unutulmaz bir karşılama gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu da çocukları alkışlayarak, “Hepinizi çok seviyorum” dedi.

 

ANTRENMANI İZLEDİLER

Tanıtım Programı, Barbaros İlköğretim Okulu Spor Okulu öğrencilerinin gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Protokolün önünde eğlenceli atletizm dalında antrenman yapan Spor Okulu öğrencileri, performansları ve disiplinleriyle göz doldurdu.

 

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN ANLAMLI TEŞEKKÜR

Tanıtım programında ilk konuşmayı yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’ün 17 Ağustos depreminin izlerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’e gerçekleştirdiği hizmetlerle adeta bir filiz gibi yeniden hayata döndüğünü söyledi. Başkan Ellibeş, tanıtımı yapılan Gölcük Ortaokulunun da bu hizmetlerden biri olduğunu kaydederek, “Başkanımıza Gölcük’e yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

VALİ AKSOY, BÜYÜKŞEHİR’İ KUTLADI

Programda konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, spora ve sporcuya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kutladı. Büyükşehir Belediyesi ‘nin eğitim alanında da önemli hizmetler sunduğuna dikkat çeken Vali Aksoy, “Daha bir hafta önce 40 bin bilgisayarı çocuklarımıza dağıttık. Büyükşehir Belediyemiz, bu çerçevede son 9 yılda 260 bin bilgisayarı çocuklarımızın eğitimine sundu.

Temel hedefi çocuklarımızın iyi eğitim almasına yönelik bu çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi. Vali Aksoy, Gölcük Ortaokulu’na kazandırılan spor salonun, sadece bu okula değil çevredeki okullara ve vatandaşların spor yapmasına yönelik önemli katkı sunacağını kaydetti.

 

“ÇOCUKLARIM SPOR SALONUNUZ HAYIRLI OLSUN”

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasına “Sevgili çocuklarım, spor salonunuz hayırlı olsun” diyerek başladı. Hayata bakış açılarının insanı yüceltmek olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin geleceğe iyi hazırlanmaları bizler için çok önemli. Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğe umutla bakmalı. Bu nedenle evlatlarımızın iyi yetişmeleri için spora büyük önem veriyoruz” dedi.

 

BAKIN DEDENİZ HER GÜN SPOR YAPIYOR

Konuşmasında “Çocuklar, 65 yaşındayım ve hepinizin dedesiyim. Bakın dedeniz bu yaşta her gün spor yapıyor. Sağlıklı olmak için spor yapmalıyız. Yoksa her dakika doktora gider, ilaçla yaşarız. Biz, sizlerin, gençlerimizin, annelerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bu nedenle Kocaeli’nde her bölgeye spor tesisleri yapıyoruz” dedi.

 

GÖREV OLARAK GÖRÜYORUZ

“Bu güzel salonu sizlerin hizmetine sunmaktan onur duyuyorum. Rabbim bize bu hizmeti yapmayı nasip etti” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Spora yatırım yapmayı önemsiyor ve bunu görev olarak görüyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, annelerimizin spor yapabilmesi için spor salonları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

FORD OTOSAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasında Gölcük Ortaokulu’na yapılan spor salonunun Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan işbirliği ile gerçekleştirildiğini de hatırlatarak, kendilerine destek veren yetkililere teşekkür etti.

 

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Konuşmaların ardından Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş ve Okul Aile Birliği Başkanı Feride Gül, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Program, Spor Okulu öğrencileri ve protokolün yer aldığı Aile Fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Programın ardından protokol üyeleri Gölcük Ortaokulu’na yapılan spor salonunda incelemelerde bulundu.