~~CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Seçim çalışmaları kapsamında, Gebze Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve İlçe Yönetimiyle ile Birlikte Düzenledikleri Binlerce Kişinin katıldığı Gebze Mevlana Mahallesindeki Yer Yüzü Sofralarında kurulan İftara katıldı.
BU BİRLİKTELİK SANDIĞA YANSIYACAK
Tarhan, Gebze Mevlana Mahallesinde katıldığı iftarda; “Burada Binden fazla kişi aynı anda oturup, Omuz Omuza Oruçlarını açıyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi. Türkiye’den bu birlikteliği, vatandaşın birbirini sevmesini, insanların yüzündeki gülümsemeyi çaldılar. İktidarın 16 yılda memlekete yaptığı en kötü şey vatandaşlarımız ayrıştırmak oldu. İktidar kendinden olmayanı ya terörist ya fetöcü ya da darbe sevdalı diye yıllarca fişledi.
Halbuki biz hep birlikte varız, hep birlikte biriz, 16 yıldır bunu anlamayıp toplumu bu denli bölen, sürekli bağıran bir anlayışa karşılık, birlikteliğimizin sandığa da yansıyacağını inancım tamdır” dedi.
HUZURU GETİRECEĞİZ
Tarhan, “24 Haziran seçimlerindeki en büyük vaadimiz huzur. Halkımıza, huzurlu bir Gebze’yi, huzurlu bir Kocaeli’yi, huzurlu bir Türkiye'yi nasıl inşa edeceğimizi anlatıyoruz. İktidarımızda gencin, emeklinin, esnafın, herkesin yüzü gülecek.” dedi.