İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bayrak son olarak Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Tokatlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak önceki gün akşam saatlerinde Çayırova Tokatlılar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Partili yönetici ve meclis üyesi aday adaylarının da eşlik ettiği Başkan Adayı Bayrak’a Tokatlılar yoğun bir teveccüh gösterdiler.

DERNEK BAŞKANI DEMİRBAĞ: BAŞKAN ADAYIMIZ, KARDEŞİM

Dernek Başkanı Cemal Demirbağ ve yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Adayı Bayrak tüm dernek üyeleri ile tek tek tokalaşarak teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda önceki dönem CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi olan Dernek Başkanı Cemal Demirbağ ise İlhami Bayrak’ı “başkan adayımız kıymetli kardeşim” diyerek dernek üyelerine tanıttı. Ziyaret programında ilk olarak söz alan Dernek Başkanı Demirbağ: “Bugün burada ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz, geçmiş dönemden mesai arkadaşım, belediye başkan adayımız İlhami Bayrak kardeşime nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Çayırova’da ki meclis üyeliğimiz boyunca yakinen tanıma fırsatı bulduğum İlhami Bayrak; dürüst, çalışkan ve başarılı bir dostumuz. Kendisi ile o dönem Çayırovamız için önemli çalışmalar yaptık. Partilerimiz ayrı olsa bile ortak paydamız aynıydı, Çayırovaydı” dedi.

Başkan Adayı Bayrak için Kendisini bir kardeşim olarak görüyorum diyen Cemal Demirbağ: “İnanıyorum ki İlhami Bayrak, Çayırova’nın menfaatleri doğrultusunda ilçemize önemli kazanımlar sunacaktır. Şahsım olarak kendisinin yanında olmaktan ve bugün burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

İLHAMİ BAYRAK: GURUR DUYDUM

Tokatlılar Dernek Başkanı Demirbağ’ın ardından ise sözü Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak aldı. Kıymetli Dernek Başkanımıza bu gurur verici konuşmasından ötürü tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan Bayrak: “Burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Bu samimi ve sıcak ortamda siyaset konuşmak istemiyorum, biliyorum ki sizler her şeyi biliyor ve görüyorsunuz. Geçmiş dönemde yapmış olduğumuz görev münasebeti ile Sayın Başkanında şahit olduğu bir çok konuda ilçemizin menfaatlerini korumak adına mücadele ettik. Bu mücadeleyi verirken şahsımızla ilgili kazanımlarımız olacağını yada bugünlere sirayet edeceğini hiç düşünmedik. Ama bugün sizlerin gözünde ki bu sıcaklığı görünce mutluluğumuz bir kat daha arttı” dedi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Çayırova her daim ortak paydamız olacaktır diyen Başkan Adayı İlhami Bayrak: “İlçemize sahip çıkmak adına bizlerde siz kıymetli Tokatlı hemşerilerimiz gibi elimizi taşın altına koyarak bu önemli göreve talip olduk. Anadolu’nun tüm değerlerini bağrına basan Çayırovamızda tüm renkleri ve tüm güzellikleriyle huzur, refah ve mutluluk içinde yaşayacağız. Sözümüz net; şeffaf, adil, dürüst ve ilkeli bir yönetim anlayışı ile ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. 19 Şubat günü Çayırovamız için tasarladığımız projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Bugün sadece sizlerle sohbet etmek için buradayım ve bu samimi, nezih ortam için bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın sık sık alkışlarla kesilen konuşmasının ardından ise program sohbet ve ikramlar eşliğinde devam etti. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Adayı Bayrak, 19 Şubat sonrasında Tokatlılar Derneği’ni bir kez daha ziyaret edeceğini belirtti. Program toplu fotoğraf çekiminin arından sona erdi.