~~Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyeleriyle tanışma ve karşılıklı iş imkanlarını değerlendirme amacıyla bir araya geldi. Toplantıya mevcut üyelerin yanı sıra yeni üyeler de katıldı.
TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar KORKMAZ, kahvaltı ve karşılıklı diyalog şeklinde yapılan bu toplantılarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle olan ticaret hacimlerini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Her bir üyeye kendini ve firmasını tanıtma ve konuşma fırsatının verildiği toplantıda Başkan Korkmaz, Yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği programlara mevcut üyelerinin yanı sıra, yeni üye adaylarının da davet edildiğini, onların da TÜMSİAD ailesiyle tanışma fırsatı bulduklarını ifade etti.
YENİ ÜYELERE ROZET TAKDİMİ
Program sonunda TÜMSİAD Gebze Şubesi’ne yeni üye olan Aslan Karaca(Karaca Mühendislik),Fatih Tekneci(Atatek Sigorta), Semih Serbest(Moveka Modüler), Yusuf Görmüş(DYG Yapı), Furkan Şafak(Çiçek Izgara), Ramazan Karakaş(Karakaş İnşaat), Bilal Sezen(Metropol Beyaz Eşya), Bilal Aydın(İspendam İnşaat) ve Yalçın Karakoç(Yıldızhan Çelik Kapı)’a üyelik rozetleri takdim edildi.