CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, CHP Gebze İlçe Kadın Kollarının düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği kapsamında Gebze’deki yerel gazeteleri ziyaret etti. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibiyle beraber yerel gazetelere konuk olan Dursun, “Basın emekçilerimiz daha güzel yarınları hak ediyor” dedi.

ZOR GÜNLER YAŞANIYOR

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, CHP Gebze İlçe Kadın Kollarının düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği çerçevesinde yerel gazeteleri ziyaret etti. Gazeteleri ziyaret eden ve çalışanlarla sohbet eden Dursun, “Ülke olarak basın sektöründe zor günler yaşıyoruz. Gazetecilerin pek çok anlamda sıkıntıları var. Böyle bir ortamda “Gününüz kutlu olsun” demek zor. Basın emekçilerimiz daha güzel günleri hak ediyor.” dedi.

GELECEK GÜZEL OLSUN  

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ülke genelinde olduğu gibi yerel basında da gazeteciler pek çok sıkıntı içerisinde. Sorunları biliyor, sık sık gazeteci dostları dinliyoruz. Gelinen koşullarda basın özgürlüğünden bahsetmek tabi ki mümkün değil. En büyük isteğimiz bu zor günlerin geçmesi, gazeteci arkadaşlarımızın gelecekte daha güzel günlere kavuşmaları.” dedi.