yakintakipgazetesi @ gmail.com

Ak parti bir değişimdir tutturulmuş gidiyor,peki bu nasıl bir değişim ?

Sayın cumhurbaşkanının değişimden kastı öze dönüş ise eyvallah ve desteklenmesi gereken bir değişim..

Ama görünen şu ki Ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği değişimden öte, ak partide yer değiştirme modeli gerçekleşiyor.Şuana kadar  kongrelere bakılırsa Ak partide değişim değil,sadece ve sadece yer değiştirme gerçekleştiriliyor.

Nedeni bile kamuoyuna açıklanmadan değiştirilen ilçe başkanlarının yerine parti içerisinde yıllardır görev yapan diğer siyasetçiler aday olarak gösteriliyor ve başkan yapılıyorlar ,işte bu noktada bu nasıl bir öze dönüş ve değişim diye insan düşünmeden kendini alı koyamıyor.

Bu şekildeki yer değiştirme Ak partiye ivme kazandırmaz aksine ak partide küskünler ordusu oluşturur. Sayın cumhurbaşkanının söylemleri ak partiyi ne kadar daha ayakta tutar bilinmez ama cumhurbaşkanının arzusuna rağmen, ak partide maalesef baronlar öze dönüş yerine adam değiştirme modeli ile Ankara’yı kandırıyorlar..Bizden söylemesi bu öze dönüş ve yenilenme değil,olsa olsa yer değiştirme değişimi olur….Hem Ankara’dakiler hem de Ak partiye gönül vermiş seçmenler kandırılıyor ,bu durumda yapılacak ilk seçimlerde Ak partiyi zora sokar…