yakintakipgazetesi @ gmail.com

Vatandaşların tepkisine rağmen İzmit belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu kez de Belediye bünyesinde ürettikleri tohumların reklamını Gebze,Darıca,Dilovası ve Çayırova’da yaptı. Adresi bir kez daha şaşıran Hürriyet’in neden buna ihtiyaç duyduğu merak ediliyor.

 İzmit’in bütçesini sürekli reklamlara harcayan Hürriyet, sınırlarını aşarak Gebze,Darıca,Dilovası ve Çayırova’lı vatandaşları kendi seçmeni sanmaya başladı.

BÜYÜKŞEHİRE ADAYLIĞIMI DÜŞÜNÜYOR?

Sık sık Gebze,Çayırova,Darıca ve Dilovası ilçesindeki Billboardlara İzmit belediyesinin reklamını çıkan Hürriyet acaba Büyükşehir belediyesine aday olmayı mı düşünüyor yorumlarına neden olurken, bölge halkından da tepki topluyor

ŞİMDİ SAYIN HÜRRİYET’E BİR KAÇ SORU SORMAK İSTİYORUM

Sayın Fatma Kaplan Hürriyet  İzmit ilçesinin sınırlarını mı karıştırdınız ?

Yok eğer sınırları karıştırmadınız,bilerek yapıyorsanız,Bu harcadığınız paraları İzmit belediyesinin kasasından mı harcıyorsunuz?

Eğer İzmit belediyesinin kasasından harcıyorsanız,bu yaptığınız etik mi?

Ak partili belediye başkanlarının bazılarına saltanat sürüyorlar açıklamasını sık sık yapıyorsunuz( Bende bu açıklamanıza kısmen katılıyorum ) Peki  İzmit halkının parasını başka ilçelerde kendi reklamınız için kullanmak sizin de saltanat peşinde olduğunuzu göstermez mi?

Bu reklam harcamalarını,İzmit belediyesinin bütçesinden değil kendi cebinizden yapıyorsanız,buna söyleyecek tek kelimemiz yoktur.Eğer kendi cebinizden harcamayıp İzmit belediyesi bütçesinden harcama yapıyorsanız  yaklaşık 350 bin İzmit’li vatandaşın hakkını çar çur etmiş olmuyormusunuz?

Ve en önemlisi bu yaptığınız Gebze,Darıca,Çayırova ve Dilovası  ilçelerini yöneten mevkidaşlarınıza   saygısızlık olduğunu hiç düşündünüz mü?

Ve son söz olarak sayın Hürriyet şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum, yerel seçimlere yaklaşık 3 yıl var, eğer niyetiniz büyükşehir adaylığı ise bu reklamlar size faydadan çok zarar getiriyor.Bence siz danışmanlarınızı bir gözden geçirin

Kalın sağlıcakla