yakintakipgazetesi @ gmail.com

Vefanın sadece erkek isimlerinde hatırlanır olduğu bir kent. 

Siyasi partilerin adayları belli oldu.

Artık seçim yarışı dün itibarıyla başlamış oldu.

1992 yılında belediye olmuş bir kent, Fakat ne hikmetse ikinci kez üst üste hiçbir başkan tekrar o koltuğa oturamamış, insan düşünmüyor değil bazen, bu kentin genetik yapısından mı? Yoksa başkanların kazandıktan sonra genlerinin oynanmasından mı?

Çayırova halkı mazlum, hakkına rivayet eden, aldığıyla yetinmesini bilen, kızgınlık anında elini omzuna attığında merhamet damarları kabaran bir halk. Peki neden ikinci kez hiçbir başkan üst üste seçilemiyor? Acaba o koltuğa oturan fakat tekrar aday olamayan başkanlar bunu kendilerine hiç sordular mı? Açıkçası çok merak ederim, galiba üst üste ikinci bir başkan seçilene kadar bu merak’ımı da gideremeyeceğim.

Şimdi bu kentte hangi aday kazanır,hangi aday başkan olur tabi bunu şimdiden bilmek müneccimlik olur.Ama birisi bu kentte ikinci kez başkan olmayı başarabilmeli.Yani vefanın sadece bir erkek ismi ve İstanbul’un bir semti olduğunun dışında siyasetin olmazsa olmazı olduğunu göstermeli.Siyasetin temelinde insan merkezli,evrensel bir duruş gösterilmeli.Yoksa bu kent tuhaflıklarla anılmaya devam edecek.Yoksa bu kent her seçim dönemi neden siyasetçi yetiştiremiyoruz söylemlerini gündeme getirecek.Şimdiden söyleyelim,kim kazanırsa kazansın Çayırovalının başkanı olacak,Kim kazanırsa kazansın önce Çayırova kazansın….

Evet birisi kazansın !!!

Önce bu kent’in tuhaflıkları gitsin

Önce Bu kent’in Çok vefasız olmadığını göstersin
Artık bu halk vefayı tatmak istiyor.

Sizce bu kent çok şeymi istiyor ?.

Bundan sonra nasip olursa sık sık bu köşede beraber olacağız.

Bu arada bir teşekkür etmem gerekiyor, Ak partinin adayları açıklanmadan 32 saat önce bir haberciliğe imza atarak Kocaeli’deki 12 ilçe belediye başkan adayını internet sitemizden duyurduk.

Bu başarıya imza atmamızı sağlayan,çok değerli  bilgileri bize veren ve bizi yanıltmayan çok saygı değer büyüyümüze de bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ne yanıldık nede yanıltan olduk… Bizi izlemeye devam edin.

Saygılarımla Hoşçakalın….