Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, haftalık yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ağır eleştirilerde bulunarak ’Güzelim Şehrimizi Heba Ettiler’, ‘’Gebze’yi yaşanmaz hale getirdiler’’ bu
basiretsiz kişi ve anlayıştan yönetimi devralmamız gerekiyor, dedi.

Gebze’yi Yaşanmaz Hale Getirdiler.
Saadet partisi Gebze ilçe teşkilatı olarak her gün sahadayız. Her gün ayrı bir mahallede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaları Gebze’nin gelişmesi, güzelleşmesi ve daha yaşanabilir bir kent olması için varlığımızı hissettiriyoruz. Yaklaşık 20 yıllık bir zaman diliminde maalesef ‘’Gebze Zaman Kaybetti’.

30 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı olan Tahir Büyükakın ve Gebze belediye başkanı olan Zinnur Büyükgöz maalesef verilen vaatleri yerine getirmedi. Çok büyük beklentilerimiz olmadı. Trafik olmasın, yollar çukur olmasın, cadde ve sokaklarımız temiz olsun çöplerimiz toplansın, otoparklarımız olsun, yağmur yağdığında sokaklarda sel görüntüsü olmasın. Gelinen nokta, trafik çilesi bitmediği gibi daha da arttı, yollar adeta köstebek yuvası, cadde ve sokaklar çöpten geçilmiyor, yağmur yağdığında caddeleri, sokakları bırakın kaldırımlarda yürünmüyor. ‘Gebze’yi Yaşanmaz Hale Getirdiler’, ‘’Çok daha farklı bir Gebze olabilirdi’’.

Oysa ki, Denizi, Ormanı, Köyleri, Tarihi, Sanayi Bölgeleri, Genç ve Dinamik nüfusu, Deniz, Hava ve Kara taşımacılığının her türlüsünün yapıldığı veya yapılan bölgeye çok yakın olduğu Dünya’nın ender şehir özelliklerini taşıyan ‘’Güzelim Şehri Heba Ettiler’’.

Biz inanıyoruz ki artık Gebze halkı sanal âlemde yapılan klavye belediyeciliğine ve makyaj belediyeciliğine önümüzdeki yerel seçimlerde dur diyecek. Rantı ve adamcılığı değil İnsanı merkeze alan, çözüm üreten, hizmete odaklanan, ortak aklın hâkim olduğu, ehliyet ve liyakate önem veren, kamu malını çarçur etmeyen, halka hizmet hakka hizmet anlayışına sahip olan Milli Görüş kadrolarını Saadet Partisini iş başına getirecektir.