20 Şubat Pazar günü Kızılay Çayırova Şubesinde kongre heyecanı yaşandı. Kongre sonunda eski Başkan Halil Keskinoğlu yeniden başkan seçildi. Halil Başkana ilk ziyaret Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve Yönetim Kurulu üyelerinden oldu. Ziyarete Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Özlem Kaya’da katıldı. Kalabalık bir heyyetle Halil Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İlçe Başkanı
Mehmet Saraç programda yaptığı konuşma da;

Bugün İmparatorluk mirası Cumhuriyetimizin gözbebeği kurumumuz Kızılayımızın yeni Başkanı Halil Bey ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçemizde Kızılay ismiyle bütünleşmiş Halil Keskinoğlu Başkanımızın tekrar başkanlığına seçilmesi son derece önemlidir ve anlamlıdır. İnşaallah Kızılayımız bundan sonra Halil Bey ile kapsayıcı hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir. Misafirperverlikleri için başta sayın başkanımız Halil Bey olmak üzere kurumun tüm yöneticilerine şükranlarımızı sunarım dedi.

Halil Keskinoğlu’da program da yaptığı konuşmada;
Deva Çayırova ailesine ziyaretleri için teşekkür ederim. Biz aynı zamanda hizmet binalarımız yan yana olması nedeniyle bir yanıyla da komşuyuz. O açıdan da bu ziyaret ziyadesiyle anlamlıdır. Bizim için aslolan insanımıza hizmettir. Kızılayımız toplumumuzun her kesimini kucaklayan hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir. Nazik ziyaretleri için Deva Çayırova ailesine teşekkürlerimi sunarım dedi.