Türk KızılayıÇayırova Şubesi'nin 3.’cü genel kurulunda Eski Başkan Halil Keskinoğlu Tekrar Başkanlık Görevinde Güven Tazeledi.

 

ÇayırovaKızılay Şubesi'nin genel kurulu Çayırova belediyesi kültür Salonu'nda gerçekleşti.  Kongreye, AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, ÇayırovaBelediye Başkan Vekilleri Fikriye Çelik ve Orhan Keskin, Çayırova kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, AK parti Çayırova ilçe başkanı Zafer Kılıç ve yönetimi, CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya yönetimi, AK parti gençlik kolları başkanı İbrahim Güler, AK Parti Çayırova belediye meclis üyeleri, CHP Çayırova belediye meclis üyeleri, Çayırova mahalle muhtarları ve STK başkanları Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel, Kızılay Darıca Şube Başkanı Nusret Oliger ile Kızılay yönetim kurulu üyeleri ve üyeler, davetliler katıldı.

 

Slyat gösterimi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra  Zeki Özçelik'ın başkanlığını yaptığı divan oluştu. Divan kurlu başkanlığına Zeki Özçelik divan kurulu yönetimi Fikriye Çelik, Ahmet Ünal, Mikail Kayacı, Av. Bünyamin Ertürk oldu.


Kongrede ilk olarak başkan Halil Keskinoğlu konuştu. Kızılay'ın 147 yıldır  aynı amaç adına çalışma yaptığını, savaşta, afette ve zor koşullarda ki insanlara ayrımsız olarak yardımlarını sürdürdüğünü söyledi. 

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman'da Kızılay'ın Osmanlı döneminde kurulan ve bugünlere kadar gelen köklü ve önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çekerek, Çayırova bölgesinde Kızılay'ın bugünlere gelmesinde emeği büyük olan Keskinoğlu ailesine teşekkür etti. 

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu günün anısına yaptığı konuşmasında Kızılay Çayırova şubesinin yaptığı başarılı çalışmaları takip ettiğini ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelere ve savaştan canlarını kurtarmak için ülkemize gelen Çayırovada yaşayan Suriyeli ailelere yardım elini uzatan Çayırova Kızılay şubesi olarak gurur duyduğunu belirtti başkan Halil Keskinoğluna ve yeni yönetimine başarılar dileklerini sunarak sözlerini noktaladı.