Etkinlik, Çayırova Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Ada düğün ve balo salonunda gerçekleştirildi. Bu anlamlı geceye birçok ünlü sanatçı katılarak Yüsra bebek için umut ışığı oldu. Hülya Polat, Zeynep Birinci, Yılmaz Kasapoğlu, Uğur Albayrak, Taner Eyüpoğlu, Yücel Aktaş, Sadullah Civelek ve Alpaslan Demirci, sahne alarak Yüsra bebek için en sevilen türkülerini ve şarkılarını seslendirdiler.
Tüm gelirlerin Yüsra bebeğe bağışlandığı gecede, özel imzalı Trabzonspor forması açık artırmayla satılarak elde edilen gelir de Yüsra bebeğe verildi. Düzenlenen etkinliğe Çayırova'nın birçok siyasi temsilcisi, STK başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
MHP Çayırova İlçe Teşkilatı Başkanı Gökhan Özdemir'e, MHP Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Aslan, Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Emre Çakmak, Kaçep Başkanı Yeşim Sarıkaya ve tüm yönetim kadrosu eşlik etti.