yakintakipgazetesi @ gmail.com

 Her şeyin aslında bir merhaba ile başladığı tüm duvarların selam ile yıkıldığına inanan insanlar olmalıyız. Aramızda merhabalaşmayı, selamlaşmayı ünsiyeti arttırmak, arttırabilmek için illa tanıdığımız insanlara değil gündelik hayatta tanımadığımız insanlara da yeri ve konumu gereği merhaba demeli selamlaşabilmeliyiz.

 

Bu anlamda bizlere sizlerle selamlaşmak için fırsat veren bir merhabamızın ulaşmasını sağlayan Yakın Takip Gazetesi İmtiyaz sahibi Macit Kardeş ağabeyime sonsuz teşekkür ederim.

 

Ömrümüzün geçen süresi içerisinde bir bölümünde yiyecek ekmeğimiz, içecek suyumuz tanışacak dostlarımız varmış ki Gebze’de ikamet ettik. Bizi Gebze’ye yönlendiren Alemlerin Rabbi olan Allah’a sonsuz hamdolsun. Bizi oraya vesile kılan davamıza da hamdolsun.

 

Kaldığımız süre içerisinde güzel insanlarla Pazara kadar olmayan mezara kadar sürecek olan dostluklar kazandık. Kazandık diyorum çünkü aradan geçen süreye rağmen ne iletişimimiz koptu ne de muhabbetimiz yarım kaldı. Nefesimiz olduğu sürece hem muhabbetimiz hem de dostluklarımız baki olacak inşallah.

 

Halen bir ayağımızın Gebze’de olması da bu muhabbetin ve sevginin bir örneğidir. İnşallah bu bize ayrılan pencereden kırıp dökmeden elimizden geldiği kadar Gebze için bir taş üstüne taş nasıl konulur bunun mücadelesini vereceğiz. Amacımız üzüm yemek olup bağcılarla işimiz olmayacaktır.

 

Marifetin ne yapmak ne yıkmak olduğu esas marifetin mevcudu korumaktan geçtiğini ve bizlerin her zaman zora talip olduğunun bilinmesini isteriz. Seçim atmosferine girilen bu günlerde köşelerimiz de sık sık siyasetten bahsedeceğiz. Yine şiarımız gönüller yapmak olacak.

 

Fiziki ve coğrafi anlamında Türkiye’nin en stratejik konumuna sahip olan Gebze’nin il olmasının engellenmesinden, Kocaeli’nin içinde yatırım anlamında hep geri planda kalmasından ve sahipsizliğini sahiplenip Gebze’nin hak ettiği yere ulaşması için kalemimizin son mürekkebine kadar yazmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesile ile sizlerle tekrar bir araya gelebildiğim için çok mutluyum. İçinde bizim için çok kıymetli ve değerli olan dostları barındırdığı için Gebze hep gönlümüz de ayrı bir yerdedir. Tüm dostlara, ağabeylere, kardeşlerime ve ablama bir kere daha merhaba diyorum.

 

Selam, dua ve muhabbetle…